Zelf pensioen opbouwen

Zelf pensioen opbouwen

Zelf pensioen opbouwen

Iedereen die in Nederland gewoond of gewerkt heeft, ontvangt een AOW als basispensioen. Daarnaast bouwen mensen die in loondienst zijn (geweest) vaak automatisch een aanvullend pensioen op via een pensioenregeling van de werkgever. Daarnaast kan iedereen zelf een aanvullend pensioen opbouwen. Buro Zwiers kan u hierin van open en eerlijk advies voorzien.

Offerte zelf pensioen opbouwen

Mogelijkheden zelf pensioen opbouwen

Er zijn verschillende mogelijkheden om zelf een aanvullend pensioen opbouwen. Bijvoorbeeld met een lijfrente of spaarrekening. Buro Zwiers neemt als onafhankelijk adviseur graag deze mogelijkheden met u door. Dit doen wij aan de hand van de volgende werkwijze:

  • Wij brengen alle mogelijke oplossingen in kaart met daarbij behorende plussen en minnen.
  • Wij maken veel visueel en leggen alles graag rustig uit.
  • Wij laten u zelf een keuze maken op basis van de gegeven oplossingen, maar kunnen hier uiteraard een ondersteunende rol in spelen.
  • Wij kunnen het adviestraject ook in kleine stappen uitvoeren.
  • Wij geven u van te voren een heldere begroting van de te verwachten kosten voor het advies over de mogelijkheden om zelf pensioen op te bouwen. Bekijk voor een indicatie onze prijslijst.

Advies voor zelfstandig ondernemers

Voor ondernemers, zzp’ers en zelfstandigen is er helemaal geen aanvullend pensioen geregeld. In dat geval moet u dit zelf regelen. Wij zijn ook gespecialiseerd in pensioen voor ondernemers en DGA’s.

Advies zelf pensioen opbouwen

Onze onafhankelijke adviseurs geven u graag advies over de geschikte mogelijkheden in uw specifieke situatie. Mogelijke opdrachten waarbij wij kunnen helpen:

  • Inzicht in uw huidige financiële- en pensioensituatie
  • Overzicht van alle mogelijke oplossingen
  • Advies hoe u het voordeligst zelf extra pensioen kunt opbouwen

Door in gesprek te gaan met onze onafhankelijke adviseurs krijgt u meer duidelijkheid over uw pensioen. U weet waar u aan toe bent en wat u kan doen om zelf voldoende pensioen op te bouwen. Dit voorkomt mogelijke verassingen wanneer u met pensioen gaat. Bel 0172 - 245 955 of neem contact op via deze website.