Prijslijst

Prijslijst

Prijslijst pensioenadvies

Buro Zwiers heeft als onafhankelijk adviseur jaren geleden al gekozen voor een beloning op urendeclaratie of een vaste prijs. Dat betekent dat onze beloning volledig transparant is. Wij ontvangen geen provisie van verzekeraars. Wij hebben verschillende prijslijsten passend bij uw situatie.

Uw voordeel bij Buro Zwiers is dus eerlijk, transparant en onafhankelijk advies en niet de verkoop van een product. U ontvangt een rekening die overeen stemt met de gedane werkzaamheden. Met de keuze voor Buro Zwiers bespaart u in de toekomst onnodige kosten die kunnen oplopen tot honderden of soms wel duizenden euro's! Vaak kunt u onze advieskosten dus al snel terugverdienen. 

Vrijblijvend intakegesprek

Om u kennis te laten maken met onze dienstverlening beginnen wij vrijwel altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek is op kosten van Buro Zwiers. Het doel is om de opdracht helder te krijgen en te kijken of er wederzijds vertrouwen is. 

Integer advies tegen een scherp tarief

Bij het formuleren van een opdracht is het doel een open, eerlijk en onafhankelijk advies tegen een scherp tarief te geven. Hiermee kunt u uw doel verwezenlijken of uw vragen laten beantwoorden. Door de jarenlange ervaring kunnen wij sneller dan gemiddeld een opdracht afronden.

Let op: gratis pensioenadvies bestaat niet

Gratis pensioenadvies is iets dat nooit heeft bestaan. Daarom kunnen wij onze dienstverlening ook niet gratis aanbieden. Wel vragen wij altijd een scherpe en eerlijke prijs voor pensioenadvies door onze onafhankelijk adviseurs.